Healing

 

Foto af Franseska Mortensen. www.franseska.dk

Healing

Vi er ikke kun fysisk krop, men også energi og bevidsthed.

Healing er et arbejde med energien i og udenfor kroppen. Healing er ikke bare en sygdomskur, men peger på en udviklingsproces for den enkelte.

Jeg arbejder med bevidst nærvær og hjertekontakt, og min erfaring er at healing er et fantastisk redskab til at skabe større kontakt til dig selv. Så du kan mærke dine kvaliteter, og hvad der er vigtigt for dig. Tit oplever man mere ro og nærvær efter healing, men healing kan også skubbe til processer i krop og sind, som i første omgang kan være ubehagelige at mærke. Måske fordi man har lukket øjnene for dem eller først mærker dem nu. Healing kalder på, at du kommer mere hjem til dig selv og tager ansvar i dit liv, med de valg der er rigtige for dig.

Derfor er der også en indledende samtale, som handler om hvor du står i dit liv lige nu, og hvad du gerne vil have fokus på. Derpå ligger du på briksen, hvor jeg kærligt er tilstede med hænderne på og omkring kroppen. Her kan du bare få lov at være – uden krav om at skulle noget.

Min erfaring er at healing kan gå dybt og være et kraftfuldt redskab til at finde eller genfinde dine ressourcer. Healing kan påvirke den fysiske krop, men kan også påvirke det psykiske. Healing er også en bevidsthedsproces, hvor der kastes lys ind i områder af dit liv.

Der findes mange former for healing. Jeg arbejder med healing udfra Bob Moores principper, som jeg har lært af mine lærermestre.

Healingssessionen varer 1 time og består af en indledende samtale og healingen, hvor du ligger på briksen.

 

Jeg arbejder også med fjernhealing, hvor du er hjemme hos dig selv og modtager healing. Vi har en kort snak før healingen, og du sidder eller ligger afslappet og modtager på afstand. Det kan synes mystisk, at det kan lade sig gøre, men jeg har god erfaring med dette og folk beskriver, de oplever ro eller mere lys og klarhed ind i deres proces.

www.franseska.dk