Dans Løs

DANS LØS – dans elementerne: Jord, Vand, Ild og Luft.


Et tidligere ugekursus på Vestjyllands Højskole om sommeren

Intet planlagt kursus lige nu.

Kom og dans elementerne: Jord, Vand, Ild og Luft.

I Dans løs er der ingen bestemte trin eller fastlagte koreografier, du skal lære. Vi fordyber og leger os ind i elementerne: Jord, Vand, Ild og Luft. Vi skal danse, sanse, lege, grine, forundres og udforske elementerne og dansen.

Alle kan danse, alle har deres unikke udtryk. Dansen kan være en åbner til at mærke livskraften, til at mærke kroppen, til at mærke dig selv. Her er der plads til at danse med lige den krop, du har !

Jeg sætter en ramme og guider dig hele vejen, så du frit kan udforske elementerne og dansens væsen. Vi henter inspiration fra vinden, fra rygsøjlens krumninger, fra solen, fra de andre danseglade og meget mere…… vi danser i højskolens smukke runde hus , men skal også ud og danse og sanse den vestjyske natur og hente inspiration fra det vilde hav, den åbne hede og den gavmilde have.

Du vil også møde andre måder at komme mere i kontakt med kroppen: Yogastræk, massage, sanseøvelser og mere viden om kroppen. Alt sammen er med til at hjælpe dig med at sætte kroppen fri og finde din egen dans. Både alene og sammen med andre.