Dans dine chakraer: Dansedag med elementerne i skøn natur i maj 2024

 

 

 

 

“Elementernes dans”

Dancing Landscapes inviterer til dans i Naturen: lørdag d. 4. maj 2024

Velkommen til en sanselig og livgivende oplevelse med naturen, med himmel og jord, med krop og sjæl og de 4 elementer: Jord, Vand, Ild og Luft. Vi mødes i Veng, i den smukke natur bl.a. i den vidunderlige økologiske og healende granplantage, hvor ingen træer er ens, hvor der er et hav af fugle, der synger i kor og ved den lille bæk, hvor en lille skovlund omkranser os, og duften af skovbund skaber forårsstemning.

Vi forbinder os med det omgivende landskab, energien og de enkelte elementer og naturens usynlige væsener. Vi danser med det rislende vand, vi tænder ild og “leger” med dens kraft, vi danser med luften og svæver i lethed. Vi forbinder os med jorden, og hviler i Moder Jords trygge favn. Gennem din egen dans får du mulighed for at udtrykke de enkelte elementer og deres kvaliteter i forhold til det eksakte landskab vi er i og mærke hvordan det indvirker på krop og sjæl.

Vi vil sammen opleve, hvordan vi er forbundet med naturen og belive den med vores fælles energi, vores bevægelser og kærlige nærvær. Undervejs vil der være stilheds-pauser, hvor du får mulighed for at absorbere de mange indtryk og lande med det, der er præsent for dig. Der vil desuden være deling/udveksling i gruppen.

Vi vil danse både med musik og i stilhed og starter dagen med en skøn opvarmning af alle kropsdele.

Forplejning: Der er snacks, frugt, kaffe og te, men du medbringer selv frokost og drikkevarer.

HUSK: Varmt tøj/tøj efter vejret, sko som du kan bevæge dig i, drikkedunk, siddeunderlag samt notesblok/bog og pen.

Veng ligger kun ca. 22 min. kørsel i bil fra Musikhuset Aarhus. Har du ikke selv bil, vil vi forsøge at skabe fælleskørsel med andre deltagere og ellers finder vi en løsning.

Tid: Lørdag d. 4. maj kl. 10.00-16.00

Sted: Lillehedenvej 4, 8660 Veng, Skanderborg

Pris: 965,00

Tilmelding og betaling senest 24/4: https://livibevaegelse.dk/tilmelding.html
(Tilmelding gældende ved betaling).
Yderligere spørgsmål:
Kontakt mig gerne: 60151718 eller marielouisemaegaard@gmail.com
eller min kollega
Marianne: +45 20820138 mb@livibevaegelse.dk

Undervisere i Dancing Landscapes:

Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til Dynamic Body Mind Training (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til  Dynamic Body Mind Training (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 60151718, malou88@hotmail.com

Marianne: 20820138, maboie@post.tele.dk

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.

“Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det…fordi I kunne holde rummet, som I gjorde.” ( kursist ) 

Se hvad andre kursister udtaler nederst på siden….

 

Træd nye skridt ! Januar 2024

Velkommen til en lørdag i starten af det nye år, hvor vi gennem dansen og chakraerne vil ære vores ståsted nu og samtidig åbne os for det nye. Vi vil være i det dansende og sansende rum i længere tid, da vi har 4 timer til rådighed.

I første del af dagen vil vi gennem de tre nederste chakraer mærke, hvor vi står nu. Vi vil fordybe, danse, sanse vores forhold til de fysiske områder og mærke ind i de områder i livet, de dækker. Som vores vigtige base i at være mennesker og i at kunne åbne os spirituelt. Vi vil intuitivt forbinde til de øvre chakraer, med hjertet som bindeled. Vi vil også rense og give slip på det, vi skal slippe…

Anden del af lørdagen vil handle om fornyelse. Vi vil danse og sanse os ind i, at mærke hvad vi skal byde velkommen. Vi ser på året der er nyt, som nyfalden sne hvor ingen skridt endnu er trådt. Måske skal vi tage helt nye fysiske skridt, måske åbne os for en ny indstilling, en kvalitet, et ord eller en stemning, vi skal bære her i det nye år. En dag med fordybelse for den enkelte, men også med dans og leg sammen. Alle er velkomne.

Tid: Lørdag d. 13. januar 2024 kl. 10 – 14.30 (inkl. frokostpause, medbring selv)

Sted: Antroposofisk kulturhus, Oddervej 58A, 8270 Højbjerg

Pris: 750 kr.

Tilmelding: https://livibevaegelse.dk/tilmelding.html

( kopier link og sæt ind i søgelinien )

Tilmelding: Gerne snarest muligt og senest 29. december 2023 (Tilmelding først gældende ved betaling )

For spørgsmål kontakt os Marie Louise: 60151718 og Marianne: 20820138

Kan være et billede af græs og tekst, der siger "Dancing Landscapes Traed Nye Skridt"

DANS DINE CHAKRAER – et magisk og belivende 8 ugers forløb, efterår 2023

I dette skønne danseforløb, udforsker vi chakraerne gennem krop, dans, og meditativ indtuning. Med en legende og fordybende tilgang kommer vi i kontakt med kroppen fysisk såvel som energetisk og bliver klogere på, hvilke kvaliteter og budskaber de enkelte chakraer har til os.
Med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik udforsker vi desuden de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys.
Vi danser alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. 
Der er mulighed for bl.a. at opdage og måske også forløse udfordringer i chakraerne, forløse spændinger i kroppen eller bare opleve glæden ved at udtrykke sig gennem dansen med nye bevægelser, der stammer fra dybere lag i os selv.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale. Så kom og dans med både krop, sind og ånd.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Opstart: D. 25. oktober til og med 13. december 2023
Tid: Onsdag kl. 16.30 til 18.00.
Sted: Brobjergskolen, STUB 4 Valdemarsgade opgang 1G, Århus
Pris: for 8 gange: 1350,00 kr. Earlybird senest 7/9 – 1100,00

 

 

Kursister udtaler om “Dans dine chakraer” :
” Det var en fantastisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra.”
“Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer.”
“Mest bemærkelsesværdig var oplevelsen af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.”
” Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende”
” Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  “
“Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter”
“Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det…fordi I kunne holde rummet, som I gjorde.”