Dans dine chakraer – dansedage og ugentlig dans

 

“Dans dine chakraer”  – dans med med både krop og ånd…

 

Dans dine chakraer – 8 gange

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner.

Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale. Så kom og dans med både krop, sind og ånd.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Tid: Tirsdage kl 16.00 til 17.30. Opstart 18. august 2020, slut til efterårsferien.

Sted: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj

Pris: for 8 gange: 1250,00 kr.

Pris for gentagelse af kurset/tidligere deltagere: 950 kr ( unge under 25/ studerende: 750 kr )

Tilmelding til Marie Louise: malou88@hotmail.com.

Betaling ved tilmelding til mobilepay: 89187

Undervisere i Dancing Landscapes:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

 

En formiddag i efteråret 2020 – dato følger:

Vi vil denne formiddag danse gennem alle chakraerne; hylde alle de mange kvaliteter og stemninger, vi indeholder som mennesker. Fra instinkt til ånd. Fra fysisk kraft til sjælelig styrke. 

Vi starter med en opvarmning. Derefter danser vi igennem de 7 kundalini-chakraer med deres forskellige kvaliteter og de kropsområder, de er knyttede til. Vi udforsker også den energetiske side, og dykker ind og sanser energi, stemninger og billeder fra det mere ubevidste. Vi leger og bevæger os hver for sig og sammen. Tilslut strækker vi ud og slutter med afspænding.

Dansen guides hele vejen. Vi er to danseledere, som skiftes til at lede dansen. Gennem flere år har vi udforsket dans med chakraerne i forskellige forløb.

Alle med lyst til bevægelse kan deltage. Kræver ingen forudsætninger. Ha tøj på du kan danse i, svede i.

Sted: Aarhus C.

Pris:200 kr ( mobilepay eller kontant )

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.