Dans dine chakraer – ugentlig dans i Hjortshøj fra august 2019 og Intuitivt kursus over 2 lørdage

 

Dans dine chakraer…..bliv rørt i både dit ydre og indre…..

Efterår 2019 tilbyder vi både ugentlig dans i Hjortshøj og et Intensivt intuitivt kursus over 2 lørdage – se begge herunder:

Ugentlig dans i Petersborg i Hjortshøj fra august 2019. Et danseeksperimentarium over 8 tirsdage.

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Tid: 8 Tirsdage d. 20/8 til 8/10 2019. KL 17.00-18.30

Sted: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj

Pris: 1250,00. EARLY BIRD: tilmelding og betaling før 1/7 : 1150 kr. ( unge under 25/ studerende: 750 kr )

Tilmelding til Marie Louise: malou88@hotmail.com. Betaling senest 6/8 til mobilepay: 89187

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

“Intuitivt  Chakra-kursus”  – fordybelse og transformation –

Du inviteres til et livgivende, intensivt, og transformerende fordybelses-forløb for krop og sjæl. Med vægtning på dans, bevægelse og meditative øvelser får du mulighed for at sanse, udtrykke og/eller transformere problematikker, blokeringer og kvaliteter der kan ligge i de enkelte chakraer. Alt efter gruppens behov vil der evt. også være mulighed for at udtrykke/undersøge/afbalancere de feminine og maskuline aspekter af personligheden. 
Hensigten med kurset er at løfte dig til en større livsglæde og kontakt til dit højere selv.

Forløbet strækker sig over 2 lørdage, hvorfor der er mulighed for at arbejde procesorienteret med det, der dukker op undervejs.
Begge lørdage vil vi lave en sansende opvarmning for alle chakraer og herigennem få en ide om hvilke chakraer, der trænger til mest opmærksomhed. Vi afslutter begge dage med udstrækning og dybdeafspænding.

Opvarmningen vil både bestå af guidet og friere dans/ bevægelse, mens selve procesarbejdet vil bestå af egne/intuitive bevægelser, og evt. udtryk genem lyd/toner/sang.  For dem der har lyst, er der endvidere mulighed for at udtrykke sig gennem ”mindre” billeder med oliekridt.

Det særlige for denne workshop er, at vi ikke på forhånd planlægger et detaljeret program, men guider processen i forhold til det, der viser sig at være væsentligt og mest udviklende for lige netop denne gruppe. Vi vil derfor fordybe os i de chakraer/temaer, der er behov for i forhold til gruppen.

Det forudsættes at du på en eller anden måde har kendskab til chakraerne eller evt. har deltaget på 8 ugers Kurset ”Dans dine Chakraer” og har lyst til at udveksle med gruppen under forløbet. Skriv/ring til Marianne, hvis du er i tvivl.

Tid:    Lørdag d. 28/9   kl. 10.00 – 17.00 og Lørdag d. 26/10 kl. 10.00 – 17.00
Sted:  Antroprosofisk Kulturhus, Rosenvangsallé 251, 8270 Højbjerg
Pris:  1600,00/ 1450,00 Early bird v. tilmelding og betaling inden d.1/7 / stud/kontanthjælp 1000,00
Tilmeldingsfrist: 13/9 2019

 Tilmelding klik her.

Praktisk info: 
Det er bedst at arbejde i bare tæer og/ eller strømper og tøj du kan svede samt have fuld bevægelighed i. Dertil også en lun trøje til de mere stille stunder. Medbring: Noteblok, pen, tæppe og liggeunderlag/yogamåtte, madpakke, drikkedunk
Pauser: Frokostpause med egen madpakke. Te/kaffepause, vi sørger for te/kaffe og lidt snack

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og meditation, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).
Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i  dans,bevægelse, meditation, personlig og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus). 

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.