Dans dine chakraer – ugentlig dans i Aarhus og enkelte dansedage

 

“Dans dine chakraer”  – dans med både krop og ånd…

Dans dine chakraer – 8 gange
Vi starter et forløb op igen i januar eller februar 2021!
( så snart der blir givet grønt lys for aktiviteter igen )
Hold øje med siden her eller vores FB side: “Dancing landscapes”. Du er velkommen til at skrive til os allerede nu, så skriver vi dig op….

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner.

Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale. Så kom og dans med både krop, sind og ånd.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Se hvad tidligere kursister udtaler nederst her på siden!

Tid: Tirsdage kl 16.00 til 17.30. Vi starter op igen til januar eller februar 2021. Mere info kommer….

Sted: Brobjergskolen, Frederiks allé , 8000 Aarhus C

Pris: for 8 gange: 1300,00 kr.

Pris for unge under 25/ studerende: 750 kr

Tilmelding til Marie Louise: malou88@hotmail.com eller Marianne: maboie@post.tele.dk

Betaling ved tilmelding. Tilmelding først gældende ved betaling.

Betaling til Marianne Boie ( liv i bevægelse ):  Nordea Reg. 2409 Kontonr: 6284 753 567, Husk angiv kursusnavn.

Undervisere i Dancing Landscapes:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.

 

Kursister udtaler om “Dans dine chakraer” :
” Det var en fantastisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra.
“Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer.”
“Mest bemærkelsesværdig var oplevelsen af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.”
” Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende”
” Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter”
” Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  “
“Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter”
“Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det…fordi I kunne holde rummet, som I gjorde.”