Dans dine chakraer – ugentlig dans i Hjortshøj igen fra januar 2020

 

Dans dine chakraer…..bliv rørt i både dit ydre og indre…..

Vi har lige afsluttet en herlig omgang “Dans dine Chakraer” i smukke Petersborg i Hjortshøj ! 8 gange med dans, sansning, latter, stilhed og væren. 8 gange hvor vi har bevæget os i så mange aspekter af, hvad det vil sige at være menneske. Tak til alle deltagere for jeres gavmilde deling.

Vi laver en ny runde til januar 2020. Følg med herinde eller på vores FB side: Dancing Landscapes

Dans dine chakraer: 

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Efterår 2019:

Tid: 8 Tirsdage d. 20/8 til 8/10 2019. KL 17.00-18.30

Sted: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj

Pris: 1250,00. EARLY BIRD: tilmelding og betaling før 1/7 : 1150 kr. ( unge under 25/ studerende: 750 kr )

Tilmelding til Marie Louise: malou88@hotmail.com. Betaling senest 6/8 til mobilepay: 89187

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.