Dans dine chakraer – ugentlig dans i Skanderborg

 

Dans dine chakraer…..bliv rørt i både dit ydre og indre væsen…..

Ugentlig dans i Skanderborg på Audonicon med opstart februar 2019. Et danseeksperimentarium over 8 tirsdage.

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Tid: 8 Tirsdage d. 5/2 – 26/3 2019. KL 17.00-18.30

Sted: Audonicon, Musiksalen, Grønnedalsvej 14, Skanderborg

Pris: 1200,00. ( Studerende/Arbejdsledige/Unge under 25 år 750,00 )

Tilmelding og Yderligere info: Marianne Boie, Danser og kropsterapeut:

Mobil: 20820138 www.livibevaegelse.dk

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og meditation, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.