Dans dine chakraer – ugentlig dans i Hjortshøj og danseretreat

 

Danse retreat i Mols bjerge 12. – 14. oktober 2018: “Dans med dine Chakraer og naturen i Mols Bjerge”. En weekend med dans og fordybelse i naturen følg dette link ( kopier og sæt  ind ):  http://livibevaegelse.dk/classes/rejs%20med%20dine%20chakraer.html

 

Dans dine chakraer: Ugentlig dans i Hjortshøj med opstart september 2018. Et danseeksperimentarium over 8 tirsdage.

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

TID: 8 Tirsdage d. 11/9 – 6/11  2018 (minus uge 42)  kl. 17.00-18.30
STED:: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj
PRIS: 1200,00 kr.  Lavindkomst: 750,00 kr.

Tilmelding senest d. 27/8. Send en mail med navn, telefonnummer og din mailadresse til:  malou88@hotmail.com

Ved tilmelding betales depositum på 400 kr. ( ved afmelding senere end 14 dage før tilbagebetales depositum ikke )

Betaling: Mobilepay: Marie Louise: 89187 eller kontant

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og meditation, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.