Dans dine chakraer – ugentlig dans i Hjortshøj i 2020

 

“Dans dine chakraer”  – dans med med både krop og ånd…

Vi byder på 4 åbne dansegange her i starten af det nye år. Kom og mød os og få en forsmag på dansen med chakraerne. Tirsdage i Hjortshøj kl 17 – 18.30. kun 75 kr.

Senere byder vi på vores forløb af 8 gange: “Dans dine Chakraer”

Vi laver også et danse- og naturevent lørdag d. 14. marts.

Se mere nedenfor eller følg vores FB side: Dancing Landscapes

Åbne dansegange:

4 tirsdage byder vi på åbne dansegange i Petersborg i Hjortshøj. Vi guider dansen og leger med forskelligt fokus på chakraer og elementer. Se om den enkelte dansegang på vore FB side.

Tirsdag d. 14. januar, 21. januar, 28. januar og 4. februar kl 17 – 18.30. Pris 75 kr. Kom når du kan….

For spørgsmål: 50 80 73 12 ( Marie Louise )

Dans dine chakraer – 8 gange

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Forår 2020:

8 tirsdage fra  KL 17.00-18.30 ( pause i vinterferien ) Datoer kommer snarest….!

Sted: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj

Pris: for 8 gange: 1250,00 kr.  Pris for gentagelse af kurset/tidligere deltagere: 950 kr ( unge under 25/ studerende: 750 kr )

Tilmelding til:
Marianne Boie på mail: maboie@post.tele.dk
Betaling til 2409 6284753567
Skriv venligst: Dans dine chakraer 1/2020 i beskedfeltet

Dans- og naturevent i Mols Bjerge lørdag d. 14/3 10.00-13.00

I marts måned, laver vi et Dans- og naturevent i Mols Bjerge, hvor vi vil lade os inspirere til dans og bevægelse gennem sansninger af naturen. Vi vil bl.a. danse med jordelementet samt tage kontakt til, og sanse rodchakraet i Mols Bjerge. På udturen bevæger vi os gennem landskabet med forskellige øvelser og trin og på hjemturen går vi i stilhed og nyder naturens skønhed. Planen er, at vi hen over året vil lave flere af disse events med forskelligt fokus. Mere info følger snarest. Meld dig evt. som følger på Dancing Landscapes på Facebook, så kan du holde dig opdateret.

Undervisere i Dancing Landscapes:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til ÅTA (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.