Dans dine chakraer – ugentlig dans i Aarhus

 

“Dans dine chakraer”  – dans med krop og ånd…       Her i foråret 2022 har vi flere tiltag:

Dancing the elements – outdoor. En tirsdag med dans ude med elementerne jord og vand. 29/3 – 2022

En prøvegang på chakradansen tirsdag d. 5/4 kl 16.30 til 18.00 i Aarhus. Skriv hvis du er interesseret.

Dans dine chakraer – vores populære forløb af 8 gange ( start 26/4 )

Følg med på vores facebook side : dancinglandscapes

”Dancing the elements – Outdoor

                –  Ørnereden Højbjerg/Århus

Velkommen til en sanselig og livgivende oplevelse med naturen, med himmel og jord, med krop og med sjæl. Vi danser i skoven og ved vandet omkring Ørnereden, hvor vi forbinder os med det omgivende landskab, energien og de 2 elementer jord og vand.

Gennem egne bevægelser få du mulighed for at udtrykke begge elementer og deres kvaliteter i forhold til lige det eksakte landskab vi er i. Vi vil mærke, hvordan vi er forbundet med elementerne med hinanden og naturen og hvordan det indvirker på vores krop og sjæl. Endvidere vil vi inddrage og udforske tilhørende chakraer og vi guider så du frit og intuitivt kan danse. Der vil være opvarmning med guidede bevægelser og vi danser med og uden musik.

Tid: Tirsdage d. 29/3 kl. 16.45-18.00

Sted: Ørnereden 55, 8270 Højbjerg

Pris: 125,00

Tilmelding: Tilmelding klik her.

PRAKTISK:

Tag godt med tøj på, som må blive beskidt samt gode fleksible sko.

Vi mødes kl. 16.35 ved parkeringspladsen til højre umiddelbart efter Ørnereden (når man kommer fra Århus) og bevæger os samlet til det udvalgt spot. NB! Vi kan samle deltagere op, som ikke har mulighed for selv at transportere sig til Ørnereden i Århus f.eks. ved foden af Oddervej efter nærmere aftale. Skriv, hvis du har brug for det.

Prøvegang på Dans dine Chakraer

Tirsdag d. 5/4 – 2022 kl 16.30 – 18.00

Kom og prøv vores chakradans og mød os!
Som en intro til vores forløb ” Dans dine Chakaer” laver vi en prøvegang, hvor vi sammen vil danse, og hvor du kan stille spørgsmål…
Denne tirsdag er bygget op ligesom gangene på vores kursus. Vi starter med fællesopvarmning; danser og sanser et eller to chakraer og fordyber os tilslut i den energetiske dimension ved chakraet.
Alle er velkomne – både hvis man tænker på at være med på aprilforløbet eller bare vil snuse..
Kom og nyd en tirsdag i bevægelse – både i det ydre og det indre…
Pris : 75 kr ( betaling = tilmelding )
Sted: Brobjergskolen, Aarhus

 

Dans dine chakraer – 8 gange

 Vi starter et forløb op igen d.  26/4 2022

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 gange vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi chakraerne, som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner.

Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til din egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale. Så kom og dans med både krop, sind og ånd.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

Se hvad tidligere kursister udtaler nederst her på siden!

Tid: Tirsdage kl 16.30 til 18.00. Vi starter op igen 26. april 2022.

Sted: Brobjergskolen, Frederiks allé , 8000 Aarhus C

Pris: for 8 gange: 1300,00 kr.

Pris for unge under 25/ studerende: 750 kr

Tilmelding: Tilmelding | livibevaegelse.dk

Betaling ved tilmelding. Tilmelding først gældende ved betaling.

Undervisere i Dancing Landscapes:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra. Massageterapeut. Underviser i dans, bevægelse, meditation. Underviser desuden til Dynamic Body Mind Training (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden til  Dynamic Body Mind Training (Åben træning, Århus).

Yderligere spørgsmål: Kontakt os via mail eller ring:

Marie Louise Mobil: 50807312, malou88@hotmail.com

Marianne: 20820138, maboie@post.tele.dk

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.

 

Kursister udtaler om “Dans dine chakraer” :
” Det var en fantastisk oplevelse og en  forskellig oplevelse fra chakra til chakra.”
“Der blev sat følelsesmæssige processer igang der, relaterede til de forskellige chakraer.”
“Mest bemærkelsesværdig var oplevelsen af at blive let næsten at komme til at svæve når jeg havde danset nogen tid . Føltes som runners high.”
” Dansen og sanseligheden gør det inspirerende og nærværende  at lære chakraerne at kende”
” Dansen bevæger en´ i nuet, men rækker også ind i hverdagene efter”
” Chakra energierne har fået form og udtryk, så det ikke er så svært at finde dem frem, og få støtte af dem i hverdagene  “
“Dejligt at stifte bekendtskab med chakraerne gennem fri dans, sansning og fordybelse. En forløsende energi, der holder i flere dage efter”
“Det var så fantastisk at danse med jer. Jeg fik virkelig bevæget mig ud af min comfort zone og havde det trygt og godt med det…fordi I kunne holde rummet, som I gjorde.”