Dans dine chakraer – et danseeksperimentarium

 

Dans dine chakraer
– Et danseeksperimentarium –

Du bydes velkommen til et danseforløb, hvor vi gennem 8 aftener vil danse og sanse chakraer, stemninger og energi i kroppen. Med en legende og fordybende tilgang udforsker vi de 7 Kundalini chakraer som er de energicentre, der har vital betydning for kroppens mange funktioner. Vi vil danse alene og sammen. Med musik og i stilhed. Med ydre og med indre sansning. Desuden udforsker vi de tilhørende elementer jord, vand, ild, luft, æter og lys krydret med sanselige stimuli som f.eks. dufte, jord og lyd/musik. Der vil være en eller 2 gange, hvor vi også er ude.

Chakraerne er en østlig kortlægning af kroppen og eksistensen. Sammen vil vi udforske dette mangfoldige landskab, og herigennem opnå større bevægelsesfrihed, kropsbevidsthed og fornemmelse for, hvordan de enkelte chakraer påvirker kroppen fysisk, energetisk og følelsesmæssigt.

Vi er to dansere/undervisere der guider forløbet på en måde, så der både er plads til dine egen dans og mere “fastlagte” bevægelser, der udvider dit bevægelsespotentiale.

Medbring tøj du kan bevæge dig/svede i. Vi arbejder primært i bare fødder/evt. strømper. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger eller kendskab til chakraerne.

TID: 8 Tirsdage d.10/4 – 5/6 (minus 29/5) kl. 17.00-18.30
STED:: Petersborg, Gammel Kirkevej 52, 8530 Hjortshøj
PRIS: 1200,00 Studerende/Unge under 25 år 750,00

Tilmelding senest d. 3/4: Send en mail med navn, telefonnummer og din mailadresse til:

Marie Louise: malou88@hotmail.com eller
Marianne: mb@livibevaegelse.dk

Betaling: Mobilepay: Marie Louise: 89187 eller
Bank: Reg. 6192 Kontonr. : 0005540488

Undervisere:
Marie Louise Maegaard: Danser i bl.a Danseteatret NordenFra, underviser i dans, bevægelse og pilates, massageterapeut. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).

Marianne Boie: Danser og kropsterapeut. Underviser i dans, bevægelse og spirituel udvikling. Underviser desuden på ÅTA (Åben træning, Århus).
Yderligere spørgsmål: Kontakt os via ovenstående mails eller:

Marie Louise Mobil: 50807312

Marianne: 20820138

Dancing Landscapes' billede.

Rejs med dine chakraer – en dansende weekend

Et weekendkursus med en sansende og dansende rejse gennem dine chakraer. Vi leger, danser, fordyber og udforsker chakraerne et for et. Samtidig inddrages elementerne. Startende med rodchakraet og det dertil hørende jordelement, dernæst hara og vandet, så solar plexus og ilden…….osv…

Med både guidet og fri dans udforsker og udtrykker vi  stemninger og følelser omkring chakraerne.

Kræver ingen forudsætninger.

Dancing Landscapes er et danseeksperimentarium etableret af Marianne Boie ( livibevaegelse.dk ) og mig. Begge er vi dansere og undervisere med flere års erfaring.

Vi er to undervisere på.

Forår 2018:

24. + 25. februar på Vorre Østergaard Kursuscenter, Skødstrup.

Lørdag 10 – 17, søndag 10 – 15. Pris: 1200 kr. Studerende 700 kr.

For mere info: se facebook: Dancing Landscapes

eller kontakt os for info og tilmelding:

Marianne: 20 82 01 38

Marie Louise: 60 15 17 18